Ge mig ett arbete

Ingen som råkar ha något helg/kvällsjobb liggandes som jag kan få? I need money!

Suit up day

Förslåt för att jag inte uppdaterat och lagt upp någon bild på tatueringen! Men lat som jag är så är det inte så mycket man kan göra åt saken.
Imorgon är det International Suit up day, då blire kostymen, känns riktigt nice!
Äh nu ska jag sova.
Godnatt!

Gaddad!

Var hos Pulver på Zids och tatuerade mig igår och är så jävla nöjd. Den blev hur många gånger bättre som helst! När den har fått läka lite så ska jag lägga upp en bild här så att ni kan få se mästerverket :)

Förlåt för dålig uppdatering

Helgen har varit riktigt bra, i fredags hängde man först hemma hos linus och körde ett försök till "100 minuters" men mesade väl mest på på den punkten. Sedan drog vi en sväng på Public och tog en öl och sedan bar det av hemåt. :)
Igår hängde vi först hemma hos bror vilket var riktigt trevligt och sedan for vi till brux på hårdrockskväll och knuffades runt med 40+are och lyssnade på ett Ac/Dc coverband som faktiskt lät riktigt likt. Asbra kväll!
Nu sitter jag bara hemma och chillar och imorgon blir det synkontroll innan lunch så att jag kan beställa glasögon. Sedan efter skolan så ska jag och brorsan åka in till Pulver på zids och se hur långt han har kommit på skissen som ska tatueras in på tisdag, längtar! :D

3 saker som ligger mig varmt om hjärtat

Man ska berätta 3 saker som ligger en varmt om hjärtat samt skicka vidare till 5 bloggare.
Jag blev utmanad av http://bloodysabbath.blogg.se

3 saker som ligger mig varmt om hjärtat:
-Min underbara flickvän, min fina familj, vänner och alla andra fina människor som är en del av mitt liv och gör det bra.
-Musik, känslan att få upptäcka ett nytt band som man tycker är bra är sån feelgood-känsla.
-Framtiden, den ser riktigt ljus ut.

Jag utmanar: http://aidu.blogg.se http://himself.devote.se http://stiinamelin.blogg.se http://karamellrevolver.blogg.se/ och någon som läser det här och känner sig manad x)

RSS 2.0