Musiktips

Idag ska jag tipsa om Los Bastardos Finlandeses, tycker det svänger riktigt bra om det bandet :)

Spotify: Los Bastardos Finlandeses


Den här kvällen har bara bestått av mys...

Den här kvällen har bara bestått av mys med älskling, verkligen inte helt fel. :) Imorgon består skolan bara utav "nationella" i orientering och sedan är man fri igen. :) kommer nog gå bra känner jag. :) Vi hörs!


Tatueringstid + Musiktips

Är så nöjd! Nästa vecka blire till att dra till tatueringstudion och känna nålen mot huden, och inte bara 30min som förra gången utan nu är det rejält! Längtar!!

Dagen Musiktips är Electric Light Orchestra. Grymt bra band som är så väldigt mångsidig på flera sätt. De prövade att blanda och spela de flesta stilarna och självklart så har vi myten om vad man får höra när man spelar skivan baklänges.. Jag har iallafall tre av deras album på vinyl och mina favoriter är Time och Face The Music så jag länkar till dem båda :)

Spotify Time: Electric Light Orchestra – Time
Spotify Face The Music: Electric Light Orchestra – Face The Music





Temafest!

Här kommer en bild ifrån temafesten i fredags, tycker jag och älsk var så snyggt klädda! Kul att ingen kände igen mig när jag kom! x)


Ikväll blire temafest med tvåorna och tr...

Ikväll blire temafest med tvåorna och treorna på estet. Man ska klä ut sig till vad man inte är så jag tänkte klä ut mig till brat, kommer att bli asroligt. ^^ kommer bli gott med lite öl också. :)


Musiktips

Måste bara få ha ett musiktips om Cornelis Vreeswijk, han är min stora idol och jag kommer nog aldrig över varken honom eller hans musik. :)

Spotify: Cornelis Vreeswijk – Guldkorn




Musiktips

Pantera på Monsters of Rock i Moskva 1991, så mycket mer behöver inte sägas. Så jävla bra!

R.I.P Dimebag




Changes

Lyssnar på Changes med Black Sabbath. "going through changes" Det är precis vad Sverige gör just nu. Och det skrämmer mig.


Olof Palme

Jag ryser!


You can't change the world but you can cha...

You can't change the world but you can change people. And you've changed me. <3


Jag fick en kommentar riktad mot mig igår...

Jag fick en kommentar riktad mot mig igår. Vi satt vid matbordet och diskuterade våra resultat i olika valtest och då sa jag att jag enligt testet sympatiserade med vänsterpartiet till 78%. Då fick jag höra kommentaren "när du börjat tjäna dina egna pengar så kommer du verkligen inte vilja rösta på vänsterpartiet". Frågan är ju om man bryr sig om andras välmående eller om man bara bryr sig den egna plånboken..


På skolan

Sitter nu på skolan och väntar på att få ha min sista lektion för dagen, har bara två lektioner idag och däremellan har jag världens hål. Inte jobbigt alls. Och sedan att jag måste vänta ett bra tag på bussen sen gör ju inte livet enklare. Men man ska väl inte klaga, får ju sluta tidigt iallafall :)
Sjukdomen ger inte med sig alls, inatt höll jag älskling vaken hela natten genom att hosta konstant, svettas som ett as och inte kunna ligga still.
Förlåt älskling. <3

Hemma

Nu är jag hemma i Sidensjö igen för att ladda upp inför en ny skolvecka, hoppas på att få vara sjukfri till veckan så att jag kan få ta igen det jag missat men som det känns nu så är det tveksamt.
Igår var jag, pappa, farmor och bror på middag hos faster min och det var riktigt trevligt, god mat som jag klarade av att äta i och med att pappa hade köpt tabletter som gör att man tillfälligt tål lite mer laktos så det var perfekt.
Sedan skjutsade jag in pappa på dansmaran på folkets park och hämtade och skjutsade hem honom sedan på natten, kul att få vara chaufför någon gång också. :)
Nu måste jag bara lägga upp en bild på älskling, hon är världens sötaste då hon är seg/trött/bakis. :) <3

Höstpromenad

Idag tog jag en lång och skön och välbehövd höstpromenad, det var riktigt skönt i det här fina höstvädret som befinner sig i stan just idag. Lite blåsigt men man kan ju inte få allt. Hösten i år är bra mycket skönare än vad jag minns den, jag gillart!
Skönt att få sortera lite i tankarna också

.

Jag har världens största ego, jag ska lära mig att vara mindre självisk. Jag formulerar mig som en apa, jag ska lära mig att se till att lägga mina ord rätt. Jag tänker inte tillräckligt mycket innan jag säger något, jag ska lära mig att tänka efter före. Jag snackar för mycket skit, jag ska lära mig att bara säga saker om personer jag själv skulle vilja att personer sa om mig. Jag har svårt att släppa taget och lita på människor, jag ska lära mig att chansa och våga släppa taget för en gångs skull istället för att försöka styra allt som jag vill.
Jag ska bli en bättre människa och medmänniska.
Fler förslag på förbättringar skrives i kommenteringsfältet här nedanför. Utan feedback kan man aldrig bli bättre. Tack på förhand, ni är fina. <3

Dagens Musiktips

Dagens musiktips blir Henry Bowers (Kung Henry), jag tycker han är grymt bra på alla sätt, är grymt begåvad och har världens skönaste stil, älskar han skägg! Har sett han live ungefär 3 ggr också, alltid lika bra. :) Rekommenderar er att lyssna på hans album "Escape from Juniper Hills".
Spotify: Henry Bowers – Escape From Juniper Hills

Älskling


alla mina hjärtslag slår för dig och jag älskar dig så mycket att jag inte kan se mig själv utan dig, du är mitt allt. <3

Febern har gett sig

Febern har gett med sig nu och jag hoppas verkligen att den inte kommer tillbaka, vill ju dricka mina fina tjeckiska öl som våra tjecker gav oss innan de for ikväll!

Varför måste jag vara så dum i huvudet och sabba allt hela tiden, kan ingen bara skjuta mig?

Ligger hemma med feber och mår piss. Jag s...

Ligger hemma med feber och mår piss. Jag som vill dricka öl imorgon..


Nya skivor + tshirt!

Har nu fått hem mina nya vinyler jag beställt plus min tshirt. Skivorna är 1. The Hives - Veni Vidi Vicious 2. The Hives - Tyrannosaurus Hives och 3. The Stooges - The Stooges.

Tshirten




Farväl Tjecker!

Igår så slängde vi upp tjeckerna på deras buss så nu är de påväg hemåt igen, saknar dem lite och hoppas att vi kan fara ner och hälsa på dem igen snart, hade ju så kul i Tjeckien då vi var där.
Min förkylning vill för övrigt aldrig släppa, hostan fortsätter att förpesta min vardag och det känns som att resteen av förkylningen är på väg tilbaka och kommer väl säkert bryta ut igen nu när man slappnar av när tjeckerna farit, suger hårt! Vill ju vara frisk..

Förlåt!

Förlåt mig för att jag blivit så dålig på att uppdatera men i och med att tjeckerna är här så är det fullt ös från morgon till kväll (vilket gör en ganska trött också).
Men ikväll har vi varit ute i gullviks havsbad (inte badat då såklart) och myst. Prövade min första surströmming a la Håkan "The Master Chef" Fahlander och det var riktigt gott, känner nästan ett sug efter mer nu! :) Vi åt även hamburgare och körde flashmob på random folk vilket innebar att vi ställde oss runt en speciellt vald person så att den inte kunde röra sig åt något håll och stod och låtsades som ingenting. En gång satte vi oss mitt emellan två tjecker och sjöng bä bä vita lamm och gick sedan därifrån. Vi körde även tetris genom att tränga ihop oss tio pers i världens minsta vedförvaring. :)  Trevlig kväll men är ruskigt trött och mör nu!
Godnatt! :)

Spanar ut över örnsköldsviks stad och känn...

Spanar ut över örnsköldsviks stad och känner mig nere, behöver en kram från den jag älskar. Förlåt för att jag inte uppdaterar, puss!


Tjecker

Hänger med Tjecker som är på besök halva dagarna nu så det blir lite dåligt med uppdatering men det får ni leva med. :)
Igår blev det iallafall att moshpita och headbanga till Consuela på barnens dag och sedan blev det harrys, grymt bra kväll :)

Tshirt

Har även beställt en tshirt med det här trycket som jag tycker är ganska rolig :)



Besök hemsidan och spana in alla andra roliga designer :)
http://www.redmolotov.com/


Köpt lite nya kläder

Har beställt lite nya kläder som jag ser framemot som fan tills de kommer!
Frakten blev också jävligt mycket billigare när man valde bort vinylskivan som jag lyckades få tag på på megastore istället. :)
Beställde en Clutch Hoodie, en Clutch tshirt och en The Hives tshirt. :)







RSS 2.0