Påminnelse till mig själv.

Sluta att rabbla upp alla tänkbara mardömsscenarion så fort du blir lite ängslig över något. Tänk istället att det kommer gå asbra och att det bara kommer att komma ut positiva saker ifrån det.

Tack mig själv, jag ska ta detta råd i åtanke vid framtida förteelser. (Ordonani, jag vet)

Musiktips!

Tjena Bloggen!
Som ni säkert redan vet så är Clutch mitt favoritband någonsin (Har ju Neil Fallon själv uppe i bannern) så därför tänkte jag tipsa om lite relaterade artister till Clutch. Här kommer två med stark anknytning:

Bakerton Group
"The Bakerton Group is an instrumental blues jam band and the side project of the blues rock outfit Clutch. They incorporate elements of blues-rock, psychedelic rock, jazz and stoner rock."
Bakerton Group är kort och gott Clutch-medlemmarnas instrumentala sidoprojekt, Jag tycker att det svänger riktigt gott!


Spotify: Bakerton Group

King Hobo:
"King Hobo is a rock band from Sweden, formed in 2005. Jean-Paul Gaster from Clutch met Opeth keyboardist Per Wiberg at the Sounds of the Underground Tour."
King Hobo är alltså ett svenskt band i och med att tre av medlemmarna är svenskar men bakom trummorna har vi Jean-Paul Gaster vilket självklart gör bandet mycket mer intressant.



Spotify: King Hobo

Back to life, back to reality

Sceniska är nu slutligen över, efter galet mycket rep och efter 7 föreställningar så är det slutligen dags att ta sig tillbaka till verkliga livet och börja kämpa sista terminen på gymnasiet fram till studenten. Fattar inte hur man ska kunna sätta betyg på kursen Sceniskt Musikprojekt, i mina ögon har alla slitit arslena av sig och förtjänar högsta möjliga betyg och gärna även mer än så men jag hoppas iallafall att ingen behöver få ett betyg de inte förtjänar när vi får betyget.
Nu är det bara att bita ihop och göra sitt allra bästa på denna slutliga slutspurt så att man kan få börja på universitet till hösten och börja plugga till historialärare. För historia kan verkligen vara det intressantaste som finns. Rekommenderar alla att titta på History Channel om man har tillgång till den, själv så kan jag sitta klistrad i flera timmar om jag sätter mig och tittar på den kanalen, fantastiskt bra.
Ser framemot att flytta hemifrån och pröva på att klara mig själv, tror det kommer att bli så otroligt nyttigt och roligt.
Nä nu blire nog att spela lite spel för att sedan lägga sig tidigt så att man orkar upp imorgon bitti när verkligheten börjar igen, lär väl bli en rätt soft start i och med att lärarna nog kommer behöva kämpa lite för att få oss ur scensikabubblan men det gäller ändå att ge järnet ifrån start och jag är taggad!


Jag, Johan och Maria under repveckan, var mycket fetare med scen och
riktiga kläder men fett anyway. Foto lånat av Ida.

Helgen snart slut.

Då var snart sista helgen på lovet slut, rätt skönt men samtidigt jobbigt med tanke på att de två kommande veckorna kommer bli grymt påfrestande (och förhoppningsvis grymt roliga också) med tanke på att vi nästa vecka kommer att repa för fulla muggar och veckan efter det blir det genrep och konserter hela veckan. Har iallafall ägnat en del av kvällen på att spela igenom mina låtar så jag har iallafall inte glömt bort dem.
Nu blir nog lite tvspel och sedan tidigt i säng så att man orkar sig upp imorgon bitti. :)
Hade föresten grymt roligt på harrys i fredags, helt klart ett av mina bästa krogbesök so far.

Harrys ikväll

Snart blir det till att röra sig inåt staden, ikväll blir det (nästan) debut på Harrys i och med att man fyller 19 i år tillsammans med älsk och några klasskompisar. Blir nog riktigt nice :)

Måste bara köra ett låttips idag också, blir ifrån ett av mina senaste vinylinköp och jag tror att de flesta av er redan hört den men den tål att upprepas :)


Som ni säkert märker så är det även soundtracket till Trainspotting, fantastisk film, men
låten är såklart Iggy Pop's.

Börja blogga?

Hej Bloggen!
Det var fan länge sedan nu men jag funderar på att börja med dig igen så därför gör jag ett litet "kickoff" inlägg här då.
På vinylfronten har det varit rätt dött ett tag fram tills att jag var till stockholm med älskling nu i mellandagarna, då blev det 4 st vinyler: Iggy Pop - Lust For Life, En skiva med blandade The Doors låtar, Bob Marley & The Wailers - Legend och Nationalteaterns Rockorkester - Livet Är En Fest. :) Var jävligt sugen på MC5's debutalbum men 400kr kändes lite för saftigt för min del.
Samtidigt då vi var nere i Stockholm så firade jag och älsk ett år tillsammans bland annat med att jag bjöd henne på vegetarisk buffé på Hermans och senare på den senaste Harry Potter filmen på måndagen sedan på tisdag kväll så gick vi ner till baren på hotellet och köpte varsitt champagneglas och skålade för att vi stått ut med varandra so far. :)
Nä nog för nu, jag hör förhoppningsvis av mig inom en snar framtid igen, puss!


Älskling och jag under tjeckienresan i våras, såhär glad är jag som får
ha henne vid min sida. <3

RSS 2.0