Musiktips

Här kommer ett kanske lite udda musiktips för att vara ifrån mig men har väldigt bed musiksmak och är grymt fascinerad över att man kunde göra sån här musik redan 1978.

Kraftwerk - The Man Machine

Rekommenderar er att lyssna på hela det här albumet men måste framförallt rekommendera The Robots och The Model.




Hela albumet på Spotify: Kraftwerk – The Man Machine (2009 Digital Remaster)

Sirqus Alfon

Vill se dem igen snart!!


Jämlikhet

Kämpa för ett jämställt samhälle och ge inte vika för industriella intressen!

Debattartikel

Lämna gärna en kommentar också vars du står i frågan.

Hemma, sjuk, död

Hej bloggen!
Är hemma igen efter våran tur till sundsvall men lyckades över natten dra på mig världens förkylning så nu sitter jag med näsdukar i mängder och tycker synd om mig själv.
Lyssnar på min nya guns and roses vinyl och den låter galet bra, det finns ju inte en enda dålig låt på det albumet!
Efter lite googlande så hittade jag att den här skivan med original covern i originaltryck (min är tryckt 1987) går på mellan 700 och 1000kr st i usa, snacka om kap jag gjort! ;)

Harvest

20100828042 (MMS)

Idag har jag varit förbi en sväng på Harvest i Sundsvall och inhandlat två rariteter på vinyl. Till vänster ser ni Guns and roses "Apetite for destruction" MED DET CENSURERADE OMSLAGET SOM BLEV FÖRBJUDET, riktigt ovanlig vinyl. Och till höger ser ni Venoms "Welcome to hell" som skrämde slag på många människor när det kom ut, Venom är ju trots allt "The godfathers of black metal" så :) Har även bestämt mig för att bara börja strököpa lite finare/ovanligare vinyler lite mer sällan istället för att köpa mängder. :) Vi hörs!


Sundsvall

ego-007_10251260 (MMS)

Har nu farit ner till sundsvall tillsammans med älskling och bor hos hennes farfar över helgen. Ikväll blire bara till att fetdäcka men imorgon ska vi prova att gå ut en sväng på krogen och dricka lite öl, blir fetnajs! :)


Sitter på bussen och värmer upp inför skol...

Sitter på bussen och värmer upp inför skolan med rockfest spellistan men är grymt jävla trött, får skärpa mig med sovtiderna.


Min nya Clutch vinyl!

Fick hem min nya Clutch - Strange Cousins from the West vinyl idag som är BARA TRYCKT I 1000ex I HELA VÄRLDEN! Och det är så grymt mycket snygga detaljer på omslag och innerfickor, helt sjukt. Värd varenda slant!




Dagens Band

Denna dag har jag nästan bara varit på humör för ond musik så här kommer ett musik tips. OBS. Är du överdrivet känslig och religiös så bör du titta bort nu, eller ignorera låttexten. OBS.

SLAYER
Älskar det tunga och infernaliska i gitarrerna i Slayer och Tom Arayas arga stämma, lyssna för er själva!



Spotify: Slayer

Om ni har förslag på mer liknande musik så dela gärna med er här!

Choose life

Trainspotting quote:

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?

I chose not to choose life: I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Who need reasons when you've got heroin?




Måste se den snart igen, lite feelgood film, ungefär som Fear and Loathing in Las Vegas, men den berättar jag om någon annan gång :) Älskar dialekten också!

Slut på pissväder snart?

Börjar bli grymt less på det här pissvädret som pågår iallafall här i Övik. Innan man har hunnit till skolan så är skorna blöta = blöta strumpor = att man blir kall, hängig och seg och sjuk(?). Hellre att det blir -10 på en gång och snö så slipper man iaf allt det blöta och kalla. Dö höst dö!

Första dagen i skolan

Idag var första dagen i skolan. Vi fick åka ut till Prästänget och leka med alla de nya ettorna och för att vara ärlig så var det faktiskt riktigt roligt, kom tvåa i "vem är mest hamster?"-leken som gick ut på att proppa in en marshmallow i taget och därefter säga Funny Bunny, hade dock inte en chans mot Benjamin som verkade kunna proppa in hur många som helst! Måste också säga att de flesta ettorna verkar helt reko, inte hittat något eller någon att klaga på än iallafall :)
Dock har det blivit en massa strul, sa i våras att jag ville byta "bi-instrument" ifrån sång till bas men det verkar alla ha glömt bort när de planerat sina scheman så nu får man lov att jaga runt efter en massa lärare och rektorn och så vidare men jag tror att det kommer att lösa sig.
Om ni föresten har ett förslag på en grym bas och förstärkare för inte allt för dyr peng så får ni gärna komma med förslag, blir nog ett inköp om jag får möjlighet att få baslektioner. :)

Vore nice med en thunderbird!

Valtest

Gjorde ett valtest på internet, verkar vara pretty vänster? Håller ni med mig eller är emot mig, kommentera och för fram din åsikt!

Veckans Band

Veckans band: The Surfin' Gorillas
Skön musik med grymt roliga låtnamn och texter, check em out på spotify med Go Go Gorilla: The Surfin' Gorillas – Go Go Gorilla


Skola imorgon

Imorgon börjar skolan igen, känns för stunden helt okej faktiskt. Ju tidigare man får ta itu med det sista året på gymnasiet desto bättre, kommer att vara så skönt när det är gjort och jag tror att det här sista året bara kommer bli grymt roligt i och med att vi ska jobba med vårat musiksceniska projekt. För er som inte vet så börjar jag alltså sista året på Musikestet i Örnsköldsvik och då får man göra ett sceniskt slutprojekt där eleverna själva får bestämma handlingen och vilka låtar som ska spelas. Det lär bli en hel del oenighet om båda handlingen och låtvalen men jag tror slutresultatet kommer bli grymt bra och jag ser framemot det. Ska även bli roligt att komma igång med gitarrövandet igen, vill ju utvecklas. :)
Imorgon blir det en sväng till Prästänget där både ettor, tvåor och treor ska "umgås" och leka lekar och sånt, blir nog en skön start på läsåret. :)

Hestfest!

Nu blire snart iväg på Hestfest, värmer upp med lite Amazing Horse, hell yeah!

http://existenz.se/out.php?id=17275


Gårdagen och 1984

Jobbet som HHH-vakt är inne på sin sista dag och ikväll firar jag genom att Hestfesta i grottan, blir nog nice. Gårdagen bestod av att bju över brorsan på middag, blev kyckling (qourn för älsk) och en potatis och rotsaker blandning och drack en öl i mina nya fina ölglas, det var gott. :) Sedan hängde sig brorsan kvar ett tag för att jag skulle bränna en skiva åt honom och när det var gjort så rullade han vidare, vi ska ses någon dag och kika på tatueringen. Sedan myste jag och cissi till det och kröp upp i soffan med lite vin och öl och satte oss och tittade på 1984. Grymt sevärd film, har sett den en gång tidigare och jag tycker fortfarande att den är lika bra, skapar mycket tankar och en viss rädsla för framtiden. Tycker alla borde se den (sålänge man klarar av att se filmer man måste tänka lite för att förstå då man ser dem, ingen hollywood-we-will-entertain-you rulle det här inte).
Efter filmen så hade jag och Cecilia en ganska  lång och genomgående disskusion om världsläget och om att man faktiskt inte kan veta om allt som sägs, skrivs och visas på tv är sant. Men hur som helst, filmen är grymt sevärd, se den! Och så mycket grymt bra citat går inte att hitta i någon annan film!



Show your love for Big Brother!

Räven i farten?

Igår började min tjänst som HHH-vakt här i sidensjö men vi fick även veta att Simon hade huset för sig själv så bestämde oss för att göra en snabb visit hos honom också men jag var nykter så att jag kunde köra så att vi skulle kunna komma hem till sidensjö på kvällen. Men det var ändå trevligt med alla folk från klassen som man inte träffat på ett tag som man bara kunde sätta sig och snacka en hel del skit med, tack för det! <3 Hade även en underbar flickvän som nog tyckte lite synd om mig för att jag var "tvungen" att vara nykter så hon tittade till mig och frågade hur det var och höll om mig och myste.
Sedan valde vi ju att dra hem lite tidigare för att vi skulle stänga för hönorna och tuppen utifall räven skulle vara i farten och vad ser vi inte uppe i skogsbrynet, jo ett par ögon som lyser och jag är direkt övertygad om att det var en räv. Så jag går in i hönshuset för att se att alla är där och räknar dem och får det till 8 stycken, smsar mamma och frågar hur många vi har och då säger hon 10. Måste in igen och räkna men inser då att det ligger två stycken i rederna och gömmer sig så då kan man till slut andas ut. Är inte lätt det här alltså.
Idag har jag tänkt att bju över bror så kan han, jag och Cissi dricka lite öl och kanske se på någon film och så blir nog mysigt tror jag. :)

Tur att vi har en sån bra vakthund, som för övrigt fyllde 8 år i tisdags!

Rockstjärnedöden

Jag och Cissi började häromdagen spåna om hur man kan supa ihjäl sig så därför gav jag mig ut på jakt för att hitta några exempel och de följer helt klart ett mönster: (Texterna kommer ifrån wikipedia)

John Henry "Bonzo" Bonham (Trummis Led Zeppelin)

född 31 maj 1948, död 25 september 1980

 

Den 25 september 1980 hämtades Bonham av Led Zeppelins assistent Rex King, då Bonham skulle till Bray Studios i Berkshire för att repetera med Led Zeppelin för en kommande turné i USA, bandets första sedan 1977. Under resan stannade de för att äta frukost, där Bonham drack ungefär 16 shottar vodka. Han fortsatte sedan att dricka mycket när de kom till repetitionerna. När det senare på kvällen blev ett uppehåll i repetitionerna, tog sig bandet till Jimmy Pages hus i Windsor, Berkshire. Efter midnatt hade Bonham somnat och togs till en säng. Benji LeFevre, Led Zeppelins turnémanager, och John Paul Jones hittade honom senare död den kommande eftermiddagen. Bonham blev 32 år gammal.

Några veckor senare efter rättsläkarens utredning, visade det sig att under Bonhams sista dygn hade han konsumerat 40 shottar av vodka vilket resulterade i lungödem: lungorna blev vattenfyllda på grund av inhalering av uppkastningar. Efter en utredning så löd domen, den 27 oktober, att Bonhams död var en olycka. Inga andra droger hittades i Bonhams kropp efter obduktionen. John Bonham kremerades och den 12 oktober 1980 begravdes han i Worcestershire.


James Marshall Hendrix (Behöver nog ingen närmare förklaring)

den 27 november 1942, död 18 september 1970

 

Hendrix led under sina sista år i livet av sömnproblem och tungt drogmissbruk. Hans flitiga turnerande slet också på honom, särskilt efter att The Experience upplösts sommaren 1969. Därefter hade han inget stabilt kompband. Hendrix avled den 18 september 1970 på Samarkand Hotel i London. Dödsorsaken var enligt dödsattesten kvävning orsakad av egna uppkastningar, men den närmare bakgrunden klarlades aldrig. Han hade kvällen före druckit rödvin och tagit sömntabletter. Enligt läkaren som tog emot hans kropp på sjukhusets akutintag hade han kvävts efter kräkningar i sömnen.


Ronald Belford "Bon" Scott (Sångare i AC/DC fram till sin död)

född 9 juli 1946, död 19 februari 1980

 

19 februari 1980 tuppade Scott av efter en kväll av hårt festande på klubben Music Machine i London (Klubben heter numer KOKO och ligger vid Camden Palace). Senare under natten lämnades han halvt medvetslös i en bil av en vän, Alistair Kinnear, för att sova på 67 Overhill Road, East Dulwich i Södra London. Följande eftermiddag hittade Kinnear Scott livlös och larmade myndigheterna. Scott togs till King's College Hospital i Camberwell, där han förklarades död vid ankomst. Scott dog av aspiration av uppkastningar, och den officiella orsaken skrevs till "akut alkoholförgiftning". Scott kremerades och hans aska begravdes av hans familj i Fremantle, Australien, staden de flyttade till när Scott var sex år gammal.

 

Summa= Den ultimata hårdrocksdöden är att kvävas av sina spyor eller på något annat sätt få sina spyor att ta död på en. These guys really knew how to drink.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

 

Over and out!


Them Crooked Vultures

Har fått min nya, jättefina Them Crooked Vultures-vinyl. Asnöjdgrabb92!

HHH-vakt

I helgen blir det till att vara HHH-vakt hemma i sidensjö och ta hand om huset, hunden och hönorna. Ska bjuda över iallafall Cissi och brorsan på några öl och kanske lite korvgrillning och film på kvällarna, blir nog riktigt mysigt och det ser jag fram emot. Man kanske tänder på vattenpipan en sväng också och så lär det ju bli en hel del skitsnack och tatueringssnack med både bror och Cissi. :) Förhoppningsvis så kan vi nog få klart skissen på min kommande tatuering snart också så att jag kan få gå och boka tid, längtar som attan på att få köra lite på överarmen. :)
Känns relativt skönt att få ta det lugnt nu i helgen när man har fått dricka lite igår men på söndag så blir det "Hestfest" med klassen som en sista spurt innan skolan, blir nog kul tror jag :)
Ha det bra och lämna gärna en kommentar på mina inlägg. :)

Krogkväll

Blev Olearys igår med några kompisar och kvällen började riktigt bra med förfest hos Emelie (En oväntat lång sådan) där vi lyssnade på Sean Banan med "Skaka rumpa", spelade gitarr och sjöng och tittade på ett dvdaquarium. Hade dock underskattat hur mycket öl jag behövde så de sista timmarna blev jag utan så jag halkade väl efter lite men det gjorde väl inte så mycket, kunde ju ta igen det på krogen. Tanken var ju att vi skulle försöka komma in på harrys där det var 19 men där kom tydligen ingen in så vi drog på Olearys där det var 20 och kom in istället. Väl inne på krogen så började det gå utför, när vi gick ifrån bordet för att beställa en till öl så råkade Cissi lämna sin väska vid bordet där vi trodde att våra andra kompisar skulle stanna men det gjorde de inte så när vi kom tillbaka så var väskan borta innehållande mobiltelefon, okul! Sedan fick en kort och gullig liten flicka för sig att dränka sorgen med en tequila, trots att hon inte tål sprit och mycket riktigt, svamlet började komma. Vid 1 så gick vi och förhandlade ut hennes skinnjacka eftersom nummerlappen fanns i väskan, tur att inte tjuven löst ut den också. Sedan på vägen hem och väl hemma så fick jag höra både den ena och andra historien om hur Oscar ringt Viktoriaesplanaden om Bacardi Breezer, ganska underhållande såhär i efterhand ^^
I helgen så blir det till att hänga i Sidensjö och dricka öl och chilla eftersom jag ska vara HHH-vakt (Höns, Hund och Hus) medan mamma och pappa är i åre, blir nog fint det med.
Nu ska vi nog färga mitt hår tror jag :)
puss!

Raggarrunda

Ikväll har jag och älskling varit ute på raggarrunda i örnsköldsviksstad i mörkret, ganska mysigt faktiskt. Vi svängde bland annat förbi mitt gamla hus i Järved där jag spenderade de första 16 åren i mitt liv och jag blev direkt förbannad över två saker:
1. Han hade inte klippt gräsmattan på en del av gården så gräset hade blivit jättelångt så jag utbrast direkt "Där ska man ju också klippa!!"
2. De hade huggit ner den gamla äckliga granen bakom cykelskjulet där jag och min bror brukade leka att det var en koja och som sedan slutade med att vi hade koda över hela håret och händerna som sedan morsan fick jobba hårt med att få bort.

Andra nostalgivibbar jag fick genom att köra igenom mitt gamla Järved var att man har minnen ifrån väldigt många av platserna där, bland annat bara skenet ifrån gatlyktorna fyllde mig av nostalgi eftersom de har ett speciellt sken som jag kände igen. En annan grej var skolgården där jag och mina vänner ofta samlades bara för att snacka om allt mellan himmel och jord och ibland känner man hur man saknar kontakterna man hade under högstadietiden och hur mycket lättare livet kändes just då. Att inte ha så mycket med skolan och bara kunna ringa någon av sina vänner på en lördagkväll och fråga om dem ville gå ut och sätta sig och snacka till klockan två på natten.
Good times <3

Kära gamla Järvedskolan <3

Studiodag

Idag har jag suttit och mixat i studion hela dagen. Har mixat Oscar, Johan och Benjamins nya hitlåt "Inspired by S.E.X" och det låter riktigt bra men efter många om och men så gav vi upp för dagen men ska väl återvända dit någon gång i veckan och göra klart, blir asfett. ^^ Kul att äntligen börja få snurr på min inspelningscirkel och få användning utav studiogrejorna. :) Länkar nog upp låten här då den är klar :)

Har även fått hem min hatt som jag köpte på tradera idag, den är riktigt fin, nu är det bara fram med käppen och en pipa så är det komplett ;) Lite skäggväxt vore inte fel heller, synd att jag rakade mig igår :|

Ny dag, nya måsten

Idag är det årsmöte med Musikhuset, är ju för närvarande ordförande men idag blir det ändring på det. Prioriterar ju skolan först och insåg att jag inte har tid att bära ett sådant ansvar i föreningen också men jag blir nog kvar som ledamot, det är ju kul att se till så att det händer något i den här hålan. Men nu har det ju inte hänt något på ett bra tag i och med att det nästan inte finns några personer som vill engagera sig och fixa konserter. Jag hoppas verkligen att vi har hittat folk som kan fylla upp platserna efter de som flyttar och slutar. Skulle verkligen behövas några som brinner för det och är villiga att jobba lite för att få hit en massa bra band och artister. Det sista som får hända är ju att föreningen går i graven och det får den verkligen inte göra.
Nå nog om det, puss och kram!

Det här är ifrån Godhate, Aeon och Soul Decay konserten på musikhuset som jag fotade lite på i februari.

En kväll och natt ensam

Har tänt doftljus och ligger och funderar över allt och ingenting.
Fattar knappt själv hur otroligt jävla bra jag har det egentligen, jag mår bara så snuskigt bra nuförtiden och jag har nog min underbart fina och snälla flickvän att tacka för allt det, trots att hon inte har det så bra själv och trots att hon har det fullt upp med sig själv så har hon alltid tid för mig och tid att lyssna på när jag vill berätta något. Det spelar ingen roll om det är något viktigt eller om det bara är något struntsnack jag vill prata om, hon lyssnar ändå alltid. Med henne kan jag vara mig själv fullt ut och vi kan alltid skratta och ha roligt med varandra och är någon av oss nere så kan iallafall hon alltid få mig på gott humör igen. Hon har även fått mig att upptäcka och fått mig våga att prova och fundera över sidor i livet som jag inte tänkt på förut och det får mig att tro mer på mig själv.
Jag har henne att tacka för vars jag är i livet just nuoch vem jag är, och jag trodde inte man kunde sakna en person så mycket på så kort tid som jag saknar henne just nu.
Jag älskar henne <3

Besök hennes blogg här och lämna en fin kommentar, det förtjänar hon. <3

Konsten att skapa fred med en hamster

Jag har skapat fred mellan mig och Cissis hamster Paul Pot.
Kriget började när jag skulle bära upp honom ur buren en morgontrött morgon och råkade slå hans huvud i burkanten, det fick honom att se rött så senare på dagen när jag skulle klappa honom så bet han mig i fingret så hårt han bara kunde. Men nu jävlar så är det fred, eller, jag mutade honom med mängder av cheese chrunchers och jag kan verkligen se hur han skulle kunna säga något i stil med "Okej grabben, du är helt okej" eller något annat typiskt filmigt. Känns bra att vi iallafall kan vistas i samma rum utan att det blir någon tryckt stämning :)

Glad kille

Nu har flickan min skjutsat hem mig till skogen och jag saknar henne lite redan faktiskt men de ä ba å härda. <3 Jag har passat på att provspela led zeppelin vinylen och den låter helt fantastisk, gilla!
Har även passat på att spela lite gitarr och jag minns inte senast jag tyckte det var så roligt att spela gitarr senast, nu kan jag bara sitta och lira i evigheter utan att lessna liksom och längtar nästan tills man börjar få lite gitarrläxor så att man kan fortsätta att utvecklas! Förut tog mest bara upp gitarren för att man kände sig tvungen men nu tycker jag bara att det är roligt och that's what it's all about, att det ska vara roligt. :)
Ikväll ska jag sätta mig ute på balkongen, slå på nån bra vinyl i bakgrunden (Pink Floyd kanske?), kanske ta en dricka och bara njuta av mitt liv, mår bara så ruskigt bra nu för tiden :)
Imorgon kommer förhoppningsvis min cylinderhatt med posten också, kanske lite optimistiskt men man kan ju iallafall hoppas :) Bifogar en bild på den, jag tycker den är snuskigt fin iallafall ^^

Gårdagen

Det blev inte framnäsbaren igår utan den var stängd både i fredags och lördags, sjukt konstigt. Så vi drog på public igår igen och tog några öl, smakade ett spanskt öl som heter estrella som jag sett på reklam i typ aftonbladet och som sett sjukt gott ut, jag lovar, det var sjukt gott också. Den blire till att köpa snart igen. :) Annars så hade vi det bara trevligt och pratade om allt möjligt men mest om tatueringar tror jag, finns så grymt mycket man skulle vilja göra. :)

Idag låg man och drog sig till klockan ett, skönt att få passa på att sova ut ordentligt nu innan skolan börjar igen, men snart måste man väl börja vrida tillbaka dygnet igen vilket ändå känns relativt skönt. Vill börja beta av det här sista året så snabbt som möjligt och schemat ser helt okej ut :)
Puss och kram!

Krogen ikväll igen

Snart så ska jag och kärleken (besök hennes blogg, den är asbra!!) ut på framnäs och ta en kall fatöl och sitta och bara snacka, blir nog mysigt. Väntar på att hon bara ska sminka sig klar sedan far i. Ikväll har vi även ätit middag med hennes familj och farmor, var riktigt trevligt. :) Vi hörs!

I survived Friday the 13th

Igår kväll blev det krogen med flickvännen och vännerna, men vi värmde först upp på smedjebacken i örnsköldsvik med att ha "avskedsfest" för en kompis som snart flyttar ifrån stan. Visiten där blev dock relativt kortvarig och vi drog ganska snart neråt stan för att försöka komma in på harrys, där kom vi dock inte in och efter att ha sprungit förbi framnäs som var stängt så slutade det med att vi slog oss ner på Public. Ganska lugnt och mysigt ställe med stundtals bra musik och med relativt billig öl för att vara krogen, god öl också för den delen. Det blev en trvlig kväll med trevligt folk och en nöjd Daniel.
Over and out!

Förbannat dålig uppdatering/Vinyler/Sonisphere

Förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera men en skärpning är på ingång.
I dagarna så har jag införskaffat en massa goa och nya vinyler och det verkar som att denna blogg kommer att handla om just det, vinyler.
Mor och far var ner till sundsvall nu i veckan och inhandlade två vinyler till mig varav en var Jefferson Airplanes "The worst of" vilket är en greatest hits vinyl med bland andra "Somebody to love" och "White Rabbit" och den andra är Simon & Garfunkels "Sound of Silence" vilket jag inte tror behöver någon närmare beskrivning.
Sedan lyckades jag fynda en auktion med tio st vinyler (fraktfritt dessutom) som innehöll 5st Blue Oyster Cult, 3st Pink Floyd (varav två var Dark side of the moon och The Wall, me likes, måste se filmen the wall snart!), en gary moore och en yngwie malmsteen.
Sedan köpte jag en tysk nypress utav Led Zeppelins "II", den är ruskigt fin och kan inte vänta på att få provspela den.

En annan grej jag handlat på Tradera är faktiskt en cylinderhatt/stormhatt, har alltid gillat dem så jag kunde inte låta bli att köpa en, sen att den var snuskigt fin gör inte saken sämre, väntar på den med spänning. :)
Förra helgen så var jag och älskling i stockholm på sveriges största festival, Sonisphere! Vi och drygt 47000 andra hårdrockare trängdes och njöt av band som Slayer, Iggy & The Stooges, Mötley Crue och Iron Maiden. Trots ett regn som vi sällan skådat så blev det min bästa musikupplevelse någonsin, vi valde dock att hoppa över Alice Cooper för att få fara tillbaka till hotellet och byta kläder och det var det värt, var mycket skönare att få avnjuta Mötley Crue och Iron Maiden i torra kläder istället för att ha härdat på i blöta. Och man kände sig ruskigt nöjd och glad efter Mötley Crue men då hade vi ju ändå Iron Maiden kvar och när de tillägnade Blood Brothers till den avlidne Ronnie James Dio så kände både jag och Cissi för att gråta dels för att de kändes så äkta och genuint och dels för att vi var så lyckliga över att det hade blivit en sån fin kväll.

När jag liks var nere i stockholm så passade jag på att köpa en ny effektpedal till gitarren, med den känns det faktiskt ruskigt roligt att ta upp guran och öva och kanske improvisera fram lite coola riff, tror jag har en ny låt på g men vi får väl se vad det blir av det.
Nå nog för idag, puss och kram så hörs vi nog snart igen! <3

RSS 2.0