Söndag

Idag har man sovit ut ordentligt och hunnit fara en sväng förbi stan och coop. Blir besviken på att det inte finns en enda sorts laktosfri choklad för oss handikappade för en annan är ju halvt beroende av choklad men vill ju samtidigt inte må dåligt utav det.

Sen har man farit in till stan för att ha möte inför vår sommarorkester med Oscar och Linus, vi ska snart träffas igen för att bestämma lite olika viktiga grejor om hur vi ska fixa spelningar i sommar. Vill du eller någon du känner ha lite musikunderhållning på valfri tillställning så hör gärna av er!

Sedan är det så att Jazza var och opererade bort en stor knöl på halsen i onsdags, vi hoppas ju att det förhoppningsvis inte är någon elakartad tumör men det går ju inte att utesluta men hon har ju varit pigg hela tiden under tiden hon haft den så vi hoppas på det bästa. Men nu efter operationen så har hon verkligen gått igenom en personlighetsförändring, hon kan inte slappna av en sekund och springer bara runt runt i huset och gnyr. Vi tror att det antingen är narkosen eller att hon har ruskigt ont men veterinären säger att det är verkendera men imorgon så ska hon få åka tillbaka och träffa den som genomförde operationen så kan vi förhoppningsvis komma fram till någonting som hjälper. Gör verkligen ont att se henne lida med tanke på att operationen skulle vara någonting positivt som skulle hjälpa henne men det verkar inte blivit så. Aja som sagt, bara att hålla tummarna.


En bakfull morgon

Nu sitter man här på sängkanten hos älskling och är lagomt seg. Igår kväll var vi i gottne på "estetfest" där alla estettvåor och treor var bjudna och nog fan blev det ett jävla drag, ibland lite för mycket kanske men det var jävligt roligt, fick chansen att prata med lite folk som man kanske inte pratar så mycket med vanligtvis. :)
Nu ska vi snart börja dra oss hem mot sidensjö och fira mor min som fyller år idag, blir väl förhoppningsvis lite gofika och trevligt folk. :)
Ikväll så blir det troligtvis tolvtimmarsgalan på Sliperiet, missade det ju igår så jag vill inte missa det idag, har flera kompisar som ska spela också så :)
Ha en skön lördag alla!

Ännu en kväll med dig <3

Kommer precis hem ifrån en kväll som spenderats med älsklingm hon är verkligen så jävla bäst och jag är så glad att hon är min <3 Älskar dig! <3

Annars idag så har jag haft redovisning på vårt favoritband, jag pratade om Clutch, vet dock inte hur många jag lyckades övertyga men skitsamma. Fick även reda på att jag klarat godkänt (men har kapacitet att klara ett högre betyg) i Matte B, känns grymt skönt. Hade även terminsuppspel med gitarren idag och det kändes helt okej.

C ya! :)

Big News II

I'll never change these foolish ways
'Cause fortune tellers make a killing nowadays
Best keep living like a castaway
With my sack packed

A sailor's life for me
Live free or die
Never look a bounty hunter in the eye
Damn

Less

Idag känner jag mig grymt utpumpad på energi, less och trött. Nu blir det till att ta sig i kragen och börja jobba på morgondagens redovisning och terminsuppspel, känns inte nådigt drygt. Har ni lite energi att ge bort så kan ni ju skicka.

Helgen

Hej kära blogg!
Nu ska jag göra ett försök att sammanfatta denna helg.
Fredagkvällen spenderades på smedjebacken med trevligt folk och öl, riktigt trevligt faktiskt!
Lördagen fördrevs genom en riktigt lång sovmorgon och på kvällen for in till stan och mötte upp med musikalartister och fansoch sedan bär det av till oscar och såg på "Kick-Ass", den var riktigt kick-ass och inte alls vad man förväntat sig. Det blev dock riktigt sent och det blev inte sängen förrän klockan tre, oskönt känner jag idag.
Idag har vi bara tagit det lugnt och även tagit en sväng till Husum och kollat på musikalen Fame, bra skit :)
Nu blickar vi fram mot nästa helg! :D

Du, bara du <3

Ligger i min säng och känner vartenda av mina hjärtslag så att det nästan känns som att det ska stanna när som helst. Det dunkar nästan oregelbundet och melankolin sprider sig i min kropp, det mesta samlar sig i en klump i magen. Jag är så skör och jag inser verkligen att

alla mina hjärtslag slår för dig och jag älskar dig så mycket att jag inte kan se mig själv utan dig, du är mitt allt. <3

Learning to fly

I'm learning to fly, but I ain't got wings
Coming down is the hardest thing

Well some say life will beat you down,
break your heart, steal your crown
So I've started out, for God knows where
I guess I'll know when I get there

Medelmåttig dag.

Den här dagen har varit varken eller känner jag, den har inte varit speciellt bra men jag hittar ändå ingenting att klaga på utan allt känns bara medelmåttigt.
Igår kväll brutaldeckade jag klockan halv tio och sov som en stock hela natten men liks förbannat är jag så jävla trött när jag vaknar och det känns som att jag inte sovit någonting alls.
Hoppas att helgen blir bättre.

En trevlig stund ute på balkongen

Precis varit ute på balkongen och rökt lite pipa, mysigt och gott!
Finner så mycket mer nöje i att röka pipa än någonting annat rökbart, mycket mysigare och godare. Du får samtidigt inte i dig lika mycket nikotin så ett beroende är inte inom räckhåll. Visst det tar lite längre tid att fixa innan men jag finner lite nöje i pysslet innan också. Sen att du får i dig lite mer tjära än med cigg kan jag leva med, det är det värt :) Nu blir det nog snart till att införskaffa lite ny god tobak, funderar på att köpa borkum riff, hört ska vara det bästa sedan finns det tillgängligt i stan, har man tur så kan man hitta någon smaksatt typ körsbär eller vanilj, gott!

10 bra anedningar till att spara ett stort skägg

Hittade bäste sidan någonsin, check it out!

http://www.biggerbetterbeards.org/

Good day

Hej kära blogg med tillhörande läsare!
Idag har varit en slapp dag, började dagen med att ha nationellt prov i Matte B och det kändes väl bättre än förväntat så nu tror jag att godkänt i Matte B är spikat i alla fall.
Sedan slutade vi runt halv tio och då tog några ifrån klassen och jag bilen och for och rökte vattenpipa och smälte i solen. Grymt trevligt.
Sedan bar det av till Nola igen för att kolla på Nola's Dansföreställning och jag måste ju verkligen berömma våra kära dansare ifrån klassen, grymt hög klass på dem allihopa.
Sedan ikväll så har värmen bara gjort mig grymt trött och seg så jag var nog en trafikfara när jag åkte hem ikväll. x)
Nu sitter jag hemma och myser med Jazza, hon är fin. :)

Kram!

Dagens Bravader

Idag har jag lyckats med:
1. Stanna vaken till klockan 4 för att sedan bestämma sig att sova vilket leder till att man vaknar klockan 9. Hittade dock världens bästa hemsida: http://beardedgents.com/ orgasm för en kille med skäggfetish!
2. Brainstormat med mina vänner och kommit fram till att om jag en dag blir bög, så ska grabben fan i mig ha ett mustigt skägg.
3. Haft ett gemuprov (Musikteori), först klar! (Om det nu någonsing varit positivt i något sammanhang)
4. Kört en gammal Seat, var ju en upplevelse.
5. Letat efter en fortfarande försvunnen servicebok i några timmar, blir till att försöka kränga den utan.
6. Tagit årets första och troligtvis sista tur med mc'n, skönt som fan!
7. Hänger nu i Kroksta med kärleken, hon är bäst!

Dumfan

Ibland vill jag bara skjuta mig själv, detta är ett sådant tillfälle. Hjälp mig?

Blogg?

Ja då fick man för sig att skaffa blogg. Tänkte att jag kan nog behöva ett ställe där jag kan skriva av mig lite om kvällarna så det blir nog bra det här. Har jobbat de senaste två timmarna med att försöka fixa någon sorts design och för att vara min första någonsin så känner jag mig ganska nöjd ändå.

Idag (speciellt ikväll) har varit en jobbig dag, skulle lägga in en annons på mc'n men insåg att jag inte vet vars serviceboken är (mycket nödvändig, annars gäller ingen garanti) och har ännu inte hittat den heller. Suger kuk, behöver få den såld så att jag får in pengar!
Sedan när man något frustrerad sätter sig vid datorn så berättar Johan att Ronnie James Dio är död, ingen stämningshöjare direkt..
Nu ska jag lägga en omgång tarotkort och se vad ödet kan säga om min framtid.
Godnatt, skriver väl imorgon igen!

RSS 2.0