Ny uppdatering.

Hej igen, längesen nu.
Jag har hunnit vara en sväng till stockholm vilket var grymt kul, fick sig rejält med motion också.
På midsommar var vi i umeå på Osjälvständighetsfestivalen, grymt mysigt!
I lördags var det "kinkyfest" hos oscar, dock så blev vi bara fem stycken x)
Orkar inte skriva så mycket mer nu men det kommer väl fler inlägg snart.



Kämpa älskling, du kommer att orka om du bara vill. <3

Stockholm

Kära blogg.
Imorgon rör sig jag och kärleken söderut, först till sundsvall där vi chillar hos Cissis farfar över natten och på onsdag morgon bär det av till huvudstaden, känns asbra och jag är astaggad :) Då blire till att gå på gitarraffärer och runka lite, kommer bli asnajs! ^^ Ni kommer nog hinna höra av mig medan jag är där också, har datorn med mig ;)
Vi ses och hörs!

Hej igen!

Nu var det ett tag ni fick höra av mig men veckan har iallafall bestått av att vi fått utbildning i entrepenörsskap via open for business och det har väl varit intressant och nyttigt. Vi spelade även på Hägglunds drives i onsdags och det slutade riktigt bra till slut och vi fick bra med beröm och även erbjudanden om fler spelningar, vi ser väl vad som händer med det :) Vi spelade ju även för de kostymklädda "höjdarna" som var internationella gäster. Coolt!
Mina djgrejor har för övrigt beställts nu och det blev inte spelarna i det tidigare inlägget utan det blir istället Numark Omni Control (se bild). Blir apbra :) Ska dessutom göra en gemensam djspelning med Johan den 2 Juli, ser fram emot det som fan! ^^
Ha't bra! :)


Dj-stuff

Åh har verkligen fått ett sjukt begär efter att köpa dj utrustning som man kan lek-mixa med bara för skojs skull och lyckades nu snubbla över två "top-of-the-line" spelare för billig peng så nu sitter jag här och dreglar och hoppas att Mats får svar om att de finns kvar, vore så jävla awesome!


För övrigt så har vår "open for business"-vecka börjat idag så det blir ingen sovmorgon på hela veckan, lika bra kanske. :P På Onsdag har vi spelning på Hägglunds Drives där vi ska spela i 3(!) timmar men då tjänar vi en bra slant också vilket känns bra. Om du som läser detta känner någon som gärna vill ha ett bra band som ska spela på bröllop, dop, fester eller dyligt så är det bara att lämna en kommentar här så tar jag kontakt med dig :)

Ha't bra!


Sommarlov och besiktning

Igår fick man äntligen det efterlängtade sommarlovet som man suktat efter så länge, men nu känns det inte alls som att man har sommarlov. Man fortsätter att planera in allt man ska göra på helger trots att man faktiskt har hela veckan på sig att göra saker. Gäller att vända på tänket nu och uttnyttja varje dag i sommar till max :)
Idag var jag och besiktade mc'n och den blev underkänd på bakdäcket, vilket sög. Så nu blire till att köpa och byta bakdäck för en slant, men det är val bara att ta emot och se glad ut :P
Nu blire en välbehövlig dusch och klädbyte, skönt!
Hörs!

Helgen

I helgen har det blivit Täfteåfestivalen som inte fylldes med speciellt mycket musik men mycket annat, både positiva och negativa händelser men helheten känns bra och jag är nöjd. Orkar inte gå in på några detaljer om heögen utan det räcker med att säga att det blev en helt okej helg med många bra kompisar :)
Idag har jag repat med Oscar och Linus och varit på möte, där jag fått reda på att jag fått ett sommarjobb, kung :)

Hoppas ni har det bra, ta't lugnt!

Daniel

Ingenting är svart och vitt

Jag funderade på en sak idag i min lilla ensamhet. Ingenting är svart och vitt, bara för att någonting är eller borde vara på ett visst sätt så betyder det inte att motsatsen är omöjlig. Jag menar att till exempel bara för att jag borde kunna öppna balkongdörren utifrån för att jag måste kunna komma in när den blåst igen så betyder det ju inte att det behöver vara så. Ingenting är ju svart och vitt utan ibland innehåller det ju en del av båda. Suger på att förklara men jag hoppas ni förstår, det är någonting jag har gått och funderat på iallafall.
Nu blire sova, godnatt friends!

1984

"Who controls the past controls the future: who controls the present controls the past."

"Freedom is the freedom to say that two plus two make four. If that is granted, all else follows.
"

"To the future or to the past, to a time when thought is free, when men are different from one another and do not live alone — to a time when truth exists and what is done cannot be undone: From the age of uniformity, from the age of solitude, from the age of Big Brother, from the age of doublethink — greetings!"

"Under the spreading chestnut tree
I sold you and you sold me.
There lie they, and here lie we
Under the spreading chestnut tree.
"

Tomorrow

Jag tror att fåglarn hade tävling om vilka som kunde väsnas mest nu när jag var ute på balkongen för de lät allihopa för fulla halsar.
Det är skönt att sätta sig en sväng ute på balkongen om kvällarna för då får man en chans att ta lite frisk luft och rensa tankarna och det blir så mycket skönare att krypa ner under täcket sen när man kommit in igen.
Imorgon blir en slapp och skön dag, först sovmorgon och sedan troligtvis ingen riktig lektion förrän efter lunch :) På kvällen blir det grillkväll med musikhuset, blir nog jättemysigt tror jag :) Om jag kommer ihåg det så ska jag försöka ta med kameran så kommer det nog upp lite bilder också :)
Har föresten hämtat ut näringsdryckerna jag har fått utskrivna av min dietist, ska bli roligt att pröva alla olika smakerna, har lite njutångest inför kaffesmaken ^^
Vi hörs snart igen bloggen och alla fina människor som läser den ^^

Tisdag

Idag har man brutalvandrat i ungefär en mil, man kände ju att det var ett tag sedan man rörde på sig men det var en skön och mysig promenad :)
Igår kväll så for jag, Cissi och Thomas ut till våran stuga och hängde där med moster och kusinerna och rökte vattenpipa och satt vid havet, riktigt trevlig och mysig kväll :)
Nu ska jag gå och självdö, eventuellt lära mig att spela munspel.

RSS 2.0