Vinyler

Har fyndat lite vinyler igen, denna gång blev det så mycket som tio st, "Kraftwerk - The Man Machine" (FYND!), "Alice Cooper - The Greatest Hits", "Anthrax - Spreading the Disease", "Led Zeppelin - IV" (MEGAFYND!), "Mötley Crue - Theatre of Pain", "Mötley Crue - Girls Girls Girls", "Dio - Holy Diver", "Anthrax - Among The Living", "Sex Pistols - Flogging a Dead Horse" Och "Iron Maiden - Somewhere in Time". Är grymt jävla nöjd :)

Vill ha!

Blev plötsligt så grymt sugen på att införskaffa en strata och jag hittade en när jag var nere i stockholm och efter att ha googlat den nu så fick jag veta att den bara släppts i 400ex, give me!

Hippiegura ftw!!

Ticket to the moon

Got a ticket to the moon
I'll be rising high above the earth so soon
And the tears I cry might turn into the rain
That gently falls upon your window
You'll never know.

Grimasch om morgonen

Nu faller dagg och nu stiger sol
Men det kan du inte höra
Du ligger utan blus och kjol
Med läpparna mot mitt öra
Tala nu allvar ber du bestämt
Du skrattar visor, du sjunger skämt
Du kan men vill inte göra
en sång om lyckan den sköra

Nu stiger sol och nu faller dagg
För fattigt folk och för rika
Men lyckan har en förgiftad tagg
Som man bör noga undvika
Hon stannar gärna i några dar
Men när du vill hålla henne kvar
Blir hennes ögon iskalla
och du blir bitter som galla

Nu faller daggen för utan ljud
Och gräs och blader blir våta
Och varje morgon står solen brud
Fast inga brudpsalmer låta
Ann-Katarin du ska veta att
Det finns en lycka som dör av skratt
Men den vill smekas om natten
och den är stilla som vatten

Stig upp ur sängen Ann-Katarin
Och lyssna på något viktigt
Det finns ett särskillt slags ädelt vin
Som man bör njuta försiktigt
För om man dricker det utan sans
Förlorar det sin forna glans
Och du får kvar en tom flaska
och bittra tårar och aska

Imorgon blir det Åsele Marknaden, tagga gissar jag!

Hard work work

Idag har man slitit lite extra på leder och rygg när man har horat sig lite för scenkonstbolagets räkning. Jag och ett gäng vänner hjälpte till att rigga upp scen och allt vad det innebär och det var en annorlunda scen än vad jag riggat förut, har vanligtvis bara byggt scen med scenpodier men här var det riktiga ställningar och plattor som gällde så det var en ny positiv upplevelse att fått pröva på det med, dock så slet det som fan på min otränade rygg men vad gör man inte för pengar liksom? Så sliten rygg och 840kr i kassan blev det, jag känner mig nöjd med dagens dagsverk. För er som inte var där så var det modern dans som visades på scenen och det var lindrigt sagt.. annorlunda. Allt ifrån olycklig bögkärlek med regelbundna kollapser till ätandes av apelsinskal som senare spottades ut över en flicka, intressant.
Nu ligger jag i älsklings säng och lyssnar på Iron Maiden och taggar inför Sonisphere som jag och älskling bestämt oss att fara på, kosta vad det kosta vill, nåja nästan iallafall. Då blir det en helg i Stockholm då vi på lördagen öser till Iron Maiden, Mötley Crue, Alice Cooper, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax och Hammerfall. Kommer bli så jävla awesome! Avhoppet av Heaven & Hell svider dock fortfarande och att det blev Hammerfall som agerar ersättare kompenserar knappast upp men det kommer ändå bli grymt grymt!
Nä nu har älskling duschat klart så nu ska jag vara social, puss och kram!

Spelning igår

Hej igen!
Igår så spelade vi på nå kubbtjosan i Myckelgensjö, det var roligt att spela denna gång faktiskt för nu kunde man känna att man inte behövde skämmas för någon låt utan vi kunde alla låtar riktigt bra. Synd bara att publiken kom och gick så mycket (Det var tydligen deltävlingar i kubb fick vi veta senare) men de som var där var hängivna fans så att säga. Men idag är man ruskigt mör men det äre värt eftersom man får lite klirr i kassan. :)
Jävligt tankspridd måste jag ha varit igår när jag kom hem till Cissi sådär vid halv tre för jag lämnade gitarren i bilen, lämnade bilen olåst och ytterdörren olåst, farligt. x) Men jag måste väl ha längtat så mycket efter sängen så att jag fick så bråttom in.
Nu så snart älskling har sminkat sig klart och så så ska vi dra förbi en sväng på nätra marknaden i kornsjö och strosa runt där en kortis, rätt som det är så hittar man någonting som är värt att köpa. :)
Aja nog för idag, vi ses snart!

Det var längesen

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade men jag känner att jag inte riktigt har tid och ork att hålla på men ska försöka så gott jag kan.
I veckan har jag hunnit vara upp till Kittelfjäll tillsammans med Cecilias familj och blivit uppäten av mygg, har aldrig sett så mycket mygg någon gång! Jag har även repat en hel del med Smoking 5 eftersom vi har spelning nu på lördag, skönt att få tjäna lite pengar och kul att spela.
Ikväll blir det förhoppningsvis att sätta sig ute någonstans (om vädret tillåter) tillsammans med älskling och dricka vin och röka vattenpipa, kommer bli übermysigt!
Det var allt för denna gång, vis ses väl snart igen!
Pusshej!

RSS 2.0