Söndag

Idag har man sovit ut ordentligt och hunnit fara en sväng förbi stan och coop. Blir besviken på att det inte finns en enda sorts laktosfri choklad för oss handikappade för en annan är ju halvt beroende av choklad men vill ju samtidigt inte må dåligt utav det.

Sen har man farit in till stan för att ha möte inför vår sommarorkester med Oscar och Linus, vi ska snart träffas igen för att bestämma lite olika viktiga grejor om hur vi ska fixa spelningar i sommar. Vill du eller någon du känner ha lite musikunderhållning på valfri tillställning så hör gärna av er!

Sedan är det så att Jazza var och opererade bort en stor knöl på halsen i onsdags, vi hoppas ju att det förhoppningsvis inte är någon elakartad tumör men det går ju inte att utesluta men hon har ju varit pigg hela tiden under tiden hon haft den så vi hoppas på det bästa. Men nu efter operationen så har hon verkligen gått igenom en personlighetsförändring, hon kan inte slappna av en sekund och springer bara runt runt i huset och gnyr. Vi tror att det antingen är narkosen eller att hon har ruskigt ont men veterinären säger att det är verkendera men imorgon så ska hon få åka tillbaka och träffa den som genomförde operationen så kan vi förhoppningsvis komma fram till någonting som hjälper. Gör verkligen ont att se henne lida med tanke på att operationen skulle vara någonting positivt som skulle hjälpa henne men det verkar inte blivit så. Aja som sagt, bara att hålla tummarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0